e-bike

Ontdek de elektrische fietsen!

We hebben genoeg van files, parkeerproblemen en uitlaatgassen. Fietsen met elektrische trapondersteuning zijn de toekomst. Ze verhogen de mobiliteit, zijn stijlvol en milieubesparend. Het zal niet lang meer duren voor de elektrische fiets de normaalste zaak van de wereld is.

Voor woon-werkverkeer biedt de elektrische fiets het voordeel dat langere afstanden haalbaar worden. Dankzij de ondersteuning moet je je niet langer in het zweet fietsen op de route naar je werk. En je kan met een elektrische fiets nog steeds een fysieke, gezonde inspanning leveren. Op weg terug naar huis terug kan je bijvoorbeeld de ondersteuning beperken of volledig uit zetten.

Gedaan met de stress om een parkeerplaats te bemachtigen. Je fietst de lange verkeersfiles gewoon voorbij!

De gebruikskost verdwijnt in het niets in vergelijking met die van een auto of bromfiets: niet alleen in de aanschaf, maar ook in onderhoud en verbruik (oplaadkosten van de batterij zijn in vergelijking verwaarloosbaar). Daarnaast zijn elektrische fietsen zeer milieuvriendelijk: ze veroorzaken nauwelijks CO2-uitstoot (enkel minimaal ivm elektriciteitsproductie voor opladen) en geen andere vervuilende stoffen zoals fijn stof.

Tevens is er in België een fietsvergoeding die belastingvrij is. Deze gaat van 0,15 tot max. 0,21 cent per kilometer. Zo kan je jouw fiets snel terug verdienen. Vergelijk maar eens wat het verschil is in budgettaire last als je met de auto naar het werk moet elke dag!

Wie slim is wacht niet en bespaart jaarlijks honderen Euro’s.

Kom langs in onze winkel en u kan de elektrische fietsen vrijblijvend uittesten !!!

Niet langer alleen voor 50+

Tot op heden was de elektrische fiets vooral populair bij oa. 50-plussers of personen met een kleine handicap. Maar tegenwoordig zijn er ook diverse modellen te koop die ook voor de jeugd (30+) zeker de moeite waar zijn voor oa. woonwerkverkeer.

Zo komt u niet langer meer bezweet toe op uw werk. Voor wie hulp nodig heeft bij het fietsen verkopen we zowel elektrische fietsen als fietsen met trapondersteuning.

elekfietsen

Elektrische fietsen: een echte hype!

De elektrische fiets is niet enkel hip, maar blijkt een regelrechte hype! De verkoop van elektrische fietsen, al dan niet met trapondersteuning, is een groot succes. Zowel voor jong als oud.
Elektrische fietsen zijn praktisch en gemakkelijk. Bovendien kunnen ze mee een oplossing bieden voor de groeiende mobiliteitsproblematiek én voor de opwarming van de aarde.
Deze fietsen zien er uit als normale fietsen, maar hebben een elektrische motor die de inspanningen om vooruit te geraken deels over neemt.

Onze merken voor elektrische fietsen

thompson
bikkel
flowbike
oxford
victoria
kettler
achielle
Frappé

Vragen ?

Heeft U nog vragen? Dan kan U steeds contact met ons opnemen!
Dit kan via onze website, email of telefonisch, maar uiteraard mag U altijd eens binnen springen in de winkel voor vrijblijvend advies !
Contacteer ons