Bikkel: passie voor fietsen

Bikkel Bikes is een fietsfabrikant van Nederlandse bodem. Wij zijn in 1995 ontstaan vanuit passie voor het fietsen, alsmede vanuit de wens om kwaliteit te willen leveren tegen een redelijke prijs.

Nederland staat bekend om zijn fietsen maar echte Nederlandse fietsen worden steeds zeldzamer op de weg. Bikkel bikes worden in het Limburgse Nederweert ontwikkeld en opgebouwd en onderscheiden zich daarmee op de Nederlandse markt. De lokale werkwijze zorgt ervoor dat er maximale controle is op de kwaliteit, snel ingespeeld kan worden op de markt en vakkundig en snel service verleend kan worden aan klanten.

Bikkel: fietsen voor iedereen!

Bikkel Bikes maakt fietsen voor iedereen, dus hebben we ook diverse kleuren en modellen. Voor de mensen met lichamelijke beperkingen hebben we de ibee LI met extra lage instap. Voor degenen die minder kracht in de handen hebben is deze lage instap ook leverbaar met terugtraprem. Verder hebben we hippe, klassieke en meer standaard modellen, voor ieder wat wils.

Testen doen we zelf

De afgelopen tijd hebben wij met veel enthousiasme nieuwe systemen bedacht, nieuwe frames en bedrukkingen ontworpen en natuurlijk de nieuwe modellen en systemen getest. Het testen doen we zelf, hier in de omgeving van Nederweert, maar ook in het Limburgse heuvellandschap. Wij stoppen pas met testen op het moment dat de fiets doet wat hij moet doen.

Wij ontzorgen

Wij hebben een ruime ervaring met de ontwikkeling en fabricage van fietsen. Hierdoor bieden wij een zorgeloos product aan met bijbehorende service. Om u als consument nog verder te ontzorgen, bieden wij u de mogelijkheid aan om voor een eenmalig bedrag een verlengde garantie af te sluiten. Hiermee wordt de standaard fabrieksgarantie van twee jaar verlengd tot vijf jaar.

Meer informatie over Bikkel elektrische fietsen

bikkel

Vragen ?

Heeft U nog vragen? Dan kan U steeds contact met ons opnemen!
Dit kan via onze website, email of telefonisch, maar uiteraard mag U altijd eens binnen springen in de winkel voor vrijblijvend advies !
Contacteer ons