Flowbike: boterzacht en fluisterstil

Na meer dan 15 jaar ervaring met elektrische fietsen, en enkele jaren met de distributie hiervan, geeft onze Flowbike slogan “Als prijs en kwaliteit één geheel worden!” perfect onze visie over elektrische fietsen weer. Al onze fietsen zijn voorzien van hoogwaardige onderdelen en componenten, zo werken wij o.a. met Shimano en NuVinci voor de versnellingen, en met meest moderne batterij van Samsung.

Ook het onderhoud van onze elektrische fietsen is eenvoudig gehouden door het plug-and-play systeem, en wij staan bij onze Flowbike dealers hoog aangeschreven voor onze snelle en uitstekende service. De elektrische fiets is het vervoermiddel van nu, onze Flowbike fietsen zijn eenvoudig te bedienen en uiterst scherp geprijsd, zodat deze elektrische fietsen voor iedereen toegankelijk zijn.

Ook personen met weinig kracht kunnen het maximale uit deze fiets halen. Met onze no-nonsense fietsen krijgt u dat extra zetje om van elke fietstocht volop genieten.

De beste elektrische fiets voor u is niet de goedkoopste of duurste fiets, maar gewoon de fiets die het beste bij u past en het lekkerste aanvoelt. Onze Flowbike elektrische fietsen zijn afgewerkt met hoogwaardige onderdelen en componenten,Onze middenmotor fietsen zijn uitgerust met een Samsung accu van 575 wh 16 amp en de voorwielmotoren met een accu van 468 wh 13 amp dit is uniek in dit prijssegment

Deze Flowbike fietsen rijden boterzacht, zijn fluisterstil en hebben geen onvoorspelbaar rijgedrag zodat u steeds zelf de baas blijft over uw elektrische fiets. Een pittige rit kan uiteraard ook… Door onze low cost organisatie en door met zo weinig mogelijk tussenpersonen te werken, kunnen onze Flowbike dealers u al een elektrische topfiets aanbieden vanaf 1450 euro, met uiteraard twee jaar garantie.Ook service is belangrijk voor ons zo garanderen wij onze dealers dat onderdelen binnen 48 uur in hun bezit hebben.

Meer informatie over Flowbike elektrische fietsen

flowbike

Vragen ?

Heeft U nog vragen? Dan kan U steeds contact met ons opnemen!
Dit kan via onze website, email of telefonisch, maar uiteraard mag U altijd eens binnen springen in de winkel voor vrijblijvend advies !
Contacteer ons