Victoria: fietsen sinds 1886

VICTORIA kan bogen op een lang en succesvol bestaan. Het merk begon al aan het einde van de 19e eeuw, in eigen fabriek in het Duitse Nürnberg, met de productie van de voorloper van de moderne fiets. De geproduceerde fietsen ontwikkelden zich al snel tot een geduchte concurrent van andere vervoersmiddelen, zoals de koets en paarden, en daarmee was de grondsteen gelegd voor de verdere groei van het merk. Zo begon men ook met de productie van talrijke gemotoriseerde voertuigen. De modellen werden afgestemd op de wensen en behoeften van een steedsmobieler wordende maatschappij. En dat doen we bij VICTORIA nog steeds. In de gouden jaren, midden van de vorige eeuw, volgden de succesmodellen elkaar snel op. Zo waren daar de fietsen met benzinemotor, zoals de Vicky, de Precosia en ook de sportievere Avanti. Vandaag de dag is VICTORIA, met een uitgebreid en veelzijdig assortiment van fietsen en e-bikes, een vooraanstaande speler op de markt.

De e-bikes en fietsen van VICTORIA bieden een hoge gebruikswaarde, kwamen al vaak als winnaar uit tests, en konden rekenen op talloze onderscheidingen. Een ander pluspunt van VICTORIA: alle modellen zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de erkende vakhandel. Je profiteert van:

  • een uitgebreid netwerk van handelaren die topservice bieden en je graag te woord staan
  • Speciaal opgeleide e-bike professionals (E-Punt vakhandel)
  • Veel verschillende uitvoeringen: we hebben modellen die aan de meest uiteenlopende eisen voldoen
  • Goede prestaties bij talrijke vergelijkingstests

Meer informatie over Victoria elektrische fietsen

victoria

Vragen ?

Heeft U nog vragen? Dan kan U steeds contact met ons opnemen!
Dit kan via onze website, email of telefonisch, maar uiteraard mag U altijd eens binnen springen in de winkel voor vrijblijvend advies !
Contacteer ons