Een racefiets op uw maat

Bij het kopen van een racefiets wordt u opgemeten. Stuurpenlengte, breedte stuur, positie zadel en framemaat worden aan u aangepast. Dit zorgt ervoor dat u een goede basishouding heeft op uw racefiets, zo kan u gerust zijn geen miskoop te hebben gedaan.

Wij zorgen er ook voor dat uw schoenplaatjes op de juiste positie onder uw schoenen komen. Dit is een zeer belangrijk punt om geen kwetsuren op te lopen. Het eerste nazicht van onze racefietsen is ook nog gratis. Eventueel kan u dan nog opmerkingen maken en die lossen we dan met alle plezier voor u op.

Thompson: ons merk van racefietsen

We hebben een zeer beperkt aantal leveranciers voor racefietsen, niet alleen omdat ik van mening ben beter een goeie klant bij enkele te zijn, dan een kleintje bij velen.

Zo kozen we onder andere voor de racefiets collectie van Thompson fietsen. Leverancier waaraan we steeds trouw bleven, wat als resultaat geeft dat we ook op hen kunnen rekenen in verband met service na verkoop. Moest er dan toch een probleem optreden met uw racefiets, dan zal dit zonder veel problemen opgelost worden.

Ons merk voor racefietsen

thompson

Vragen ?

Heeft U nog vragen? Dan kan U steeds contact met ons opnemen!
Dit kan via onze website, email of telefonisch, maar uiteraard mag U altijd eens binnen springen in de winkel voor vrijblijvend advies !
Contacteer ons