Trendy lifestyle fietsen

We hebben in ons gamma ook de trendy lifestyle fietsen, die met hun retro uitstraling in vele soorten hun intrede doen, zowel van bekende als van minder bekende merken. Deze trendy fietsen stralen het coole stadsgevoel uit met hun urban look en het comfort waaraan we intussen allen gewend geraakt zijn in ons dagelijkse leven, ideale stadsfietsen dus! Voor het comfortabel rijden wordt gezorgd door de dikkere banden en het gelzadel.

Akkoord, de lifestyle fietsen zijn niet geschikt voor wie het uurrecord wil verbeteren, maar ze zijn uitstekend voor wie zich met comfortabel gemak door het drukke stadsverkeer wil verplaatsen. Ook voor wie op zoek is naar een perfect transportmiddel voor een zomers uitje op het platteland, zal in deze trendy fietsen een perfecte partner vinden. Ook de robuustheid van deze fietsen komt de kwaliteit alleen ten goede. Kortom: deze trendy lifestyle fietsen zijn in recordtijd geëvolueerd naar een absolute must have en het modeaccessoire bij uitstek voor wie op zoek gaat naar een trendy fiets.

Onze merken in retrofietsen en cruizers

thompson
bikkel
oxford
achielle
Frappé

Vragen ?

Heeft U nog vragen? Dan kan U steeds contact met ons opnemen!
Dit kan via onze website, email of telefonisch, maar uiteraard mag U altijd eens binnen springen in de winkel voor vrijblijvend advies !
Contacteer ons