IMG_2620

Even voorstellen ...

Hallo, ik ben Bert Braspenning en ik ben in januari 2001, op toen 19-jarige leeftijd, begonnen met het herstellen van fietsen. Eerst ben ik gestart in bijberoep, in de garage van mijn ouders in Tielen. Al van mijn 12 jaar sleutelde ik aan fietsen en bromfietsen en was ik gepassioneerd door techniek. Die passie is ook altijd gebleven…

Enkele jaren later heb ik een bouwgrond gekocht en ben ik daar gestart met de bouw van een nieuw pand met fietsenwinkel. Rond die tijd heb ik ook mijn vriendin Inge leren kennen, die me ook met regelmaat helpt in de fietsenwinkel.

In 2009 waren de bouwwerken klaar en zijn we dan verhuisd naar onze huidige locatie aan de Lichtaartseweg. Intussen is onze winkel 280m² groot, met een volledig ingericht werkhuis van 50m² en 100m² magazijn. We staan gekend in de streek omwille van de service en kwaliteit. Die bekendheid hebben we natuurlijk ook volop aan onze klanten te danken. Voor hen blijven we dan ook dag op dag werken om onze service nóg te verbeteren !

Dus… bent U op zoek naar een nieuwe stadsfiets of elektrische fiets? Wilt U graag advies? Of is Uw fiets dringend aan reparatie toe? Aarzel dan niet om eens in de winkel binnen te springen, wij staan steeds voor U klaar !

 

Bert & Inge

Neem een kijkje in onze winkel !

In onze winkel kan U naast de vele fietsen ook alle fietsaccessoires terugvinden.
Onze winkel